KOK BEVEILIGING BV IS EEN VAN DE GROTERE ZEEUWSE PARTICULIERE BEVEILIGINGSORGANISATIES

UW VEILIGHEID IS ONZE ZORG

OBJECTBEVEILIGING

Objectbewaking is een van de sterkste kanten van KOK Beveiliging BV. Op uw object kunnen diverse werkzaamheden worden uitgevoerd (toegangscontrole, surveillance, controle op de maximum snelheid , naleven van de verkeersregels etc.).

RECEPTIEDIENSTEN

Onze receptionistes ontvangen uw bezoekers en verwijzen deze door naar de gastheer of gastvrouw.
 
Zij bedienen uw telefooncentrale en kunnen  tevens  administratieve werkzaamheden verrichten voor zover dit is te combineren met de receptiefunctie.

SURVEILLANCE

Op het moment dat 's-avonds de laatste medewerkers of de schoonmaakdienst zijn vertrokken loopt onze surveillant een brand- en sluitronde door uw pand, volgens een van te voren afgesproken protocol. Na deze ronde zet de surveillant het alarm aan en sluit uw pand af.

SLUITINGSBEGELEIDING

Een voorbeeld van sluitingsbegeleiding is het begeleiden bij het afsluiten van benzinestations. Uw medewerkers voelen zich veilig als er een surveillant in de buurt is die observeert tijdens zijn of haar sluitingswerkzaamheden.

BRANDWACHTEN

Brandwachten zijn breed inzetbaar op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Ze kunnen EHBO toepassen en weten hoe ze een beginnende brand moeten bestrijden en een gebouw ontruimen. Ze zijn tevens deskundig op het gebied van brandpreventiecontroles.

ALARMOPVOLGING

Indien uw bedrijf of woning is verlaten en u bent niet (snel) in staat om zelf een kijkje te gaan nemen bij een alarm, dan meldt de meldkamer dit door aan onze surveillant. Deze gaat dan direkt ter plaatse om een onderzoek in te stellen.

KOK Beveiliging BV is opgericht in 1997, ontstaan uit een reorganisatie bij Hoechst Holland NV. Met overname van een aantal mensen, is er een doorstart gemaakt als eigen particuliere beveiligingsorganisatie. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich uitgebrieid in de regio's Zeeland, en West-Brabant.

Er zijn nu zo ongeveer 30 medewerkers werkzaam bij KOK Beveiliging BV. Door de kleinschaligheid van KOK Beveiliging BV zijn directe contacten mogelijk.

KOK Beveiliging werkt vanuit haar centrale post in Vlissingen-Oost. Alle medewerkers van KOK Beveiliging zijn in het bezit van:

  • VCA
  • Diploma Beveiliger
  • Havenbeveiliger
  • EHBO / BHV
  • Gescreend door de politie Zeeland / West-Brabant

Wilt u meer weten over KOK Beveiliging BV, belt u mij dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel uw vraag via onze contactpagina.

CONTACT